måndag 2 februari 2009

Vi kan vårda lika väl som slåss.

Var en smula orolig inför seminariet idag, eftersom jag inte läst kapitlen i Nursing ethics. Men mycket av det vi tog upp stod i Grundläggande Omvårdnad, till och med i det kapitlet jag studerat mest noggrant. Bra gjort. Hade ingen seminarieledare, så diskussionerna blev kortare än planerat. Tyckte vi fick ut rätt mycket ändå. :)

I fredags var det Dodgeballturnering. Hade tre lag från Serum, varav två bestod av nollor. Vi kom till kvartsfinal och semifinal, så vår sektion var duktig. Serum, Serum, vi är bäst av alla! Vi kan vårda lika väl som slåss.. ;) Fadderlaget, Witch Bitches, var ju klockrena. Rami var bedårande i sin klänning, rosiga kinder och sjalett. ;) Senare på kvällen var det Bärseback & Coren med några killar och tjejer från klassen. Riktigt kul!

I lördags kväll var det mellanstadiedisco (alla som är nåt kommer va där!) och jag letade efter kläder i timmar på Myrorna. Det fick bli en rutig skjorta, grönrosa hårspännen och glittersprayad zickzackbena som fick agera 90-talsaktigt. Så, det blev mellanstadiedans till Eiffel 65, Dr. Bombay och andra filurer. Popcorn, Hela havet stormar, lappskickande och tryckartävling. Vad faddrarna hittar på.. :D Hade kalaset ihop med Samvetet, kul att träffa studenter från andra sektioner. Lyckat! :) Nu får det bli att kolla lite på tv innan jag somnar, trött efter att ha pluggat till två inatt. Puss.

Inga kommentarer: